تفاوت دستگاه لیزر تماسی و غیرتماسی در چیست؟

تفاوت لیزر تابشی و غیر تابشی

به طور کلی دستگاه‌ لیزر موهای زائد به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند که عبارتند از دستگاه‌های لیزر تماسی و دستگاه لیزر غیر تماسی (تابشی) که همانطور که از اسامی این دستگاه‌ها می‌توان حدس زد در  دستگاه لیزر تماسی ما شاهد تماس مستقیم هندپیس با سطح پوست هستیم که در واقع به صورت رولی عمل می‌کند.

اما در دستگاه‌های لیزر تابشی فولیکول‌های مو با قرار گرفتن در معرض اشعه لیزر و جذب اشعه توسط رنگدانه های موجود در فولیکول منجر به ایجاد حرارت بسیار بالایی شده و ریشه مو می‌سوزد و بدین صورت روند حذف مو انجام می‌شود بدون آنکه هندپیس تماس مستقیم بر سطح پوست داشته باشد.

دستگاه‌های لیزر تماسی در لیزر موهای زائد:

دستگاه‌های لیزر تماسی نوعی از دستگاه لیزرهای موهای زائد هستند که از نور لیزر برای هدف قرار دادن و از بین بردن فولیکول‌های مو استفاده می‌کنند.این لیزرها به طور مستقیم با پوست تماس پیدا می‌کنند و نور لیزر را به طور مستقیم به فولیکول‌های مو می‌تابانند.

مزایای استفاده از لیزرهای تماسی:

 دستگاه‌های لیزر تماسی مزایایی دارند که از جمله آنها می‌توان به سرعت، دقت، اثر بخشی و فاقد درد بودن در دستگاه اشاره کرد.در واقع می‌توان گفت لیزرهای تماسی می‌توانند به سرعت موهای زائد را در مساحت‌های وسیعی از پوست از بین ببرند که سرعت عمل در حذف موی زائد در لیزر تماسی یکی از مزایای اساسی این دستگاه محسوب می‌شود.

همچنین لیزرهای تماسی می‌توانند به طور دقیق موهای زائد را هدف قرار دهند و از آسیب رساندن به پوست اطراف جلوگیری کنند بنابراین از دقت بالایی نیز برخوردار هستند.از جمله لیزر تیتانیوم که از این خانواده است.

از دیگر مزایای مهم در دستگاه‌های لیزر تماسی این نکته است که لیزر تماسی برای انواع پوست و مو موثر است به این دلیل که در واقع دارای سه طول موج می‌باشند و بخش وسیعی از تایپ پوستی روشن تا تیره را تحت درمان خود قرار می‌دهد و اثر بخشی بالایی را نیز به ارمغان می‌آورد.

از دیگر مزایای دستگاه لیزر تماسی فاقد درد بودن درمان با این دستگاه است که در واقع درمانی فاقد درد و اثر بخش را رقم می‌زند.

مراحل انجام لیزر تماسی:

 مشاوره از پزشک :

 قبل از شروع هر گونه درمان لیزر، باید با یک متخصص پوست یا جراح زیبایی واجد شرایط مشورت کنید. پزشک نوع پوست، رنگ مو، ضخامت مو و سابقه پزشکی شما را ارزیابی می‌کند و تعیین می‌کند که آیا لیزر تماسی برای شما مناسب است یا خیر.

آماده سازی:

در روز درمان، ناحیه تحت درمان باید تمیز و خشک باشد. از مصرف هر گونه کرم یا لوسیون در ناحیه تحت درمان خودداری کنید همچنین ناحیه مورد نظر باید شیو شده و فاقد مو باشد.

تنظیمات دستگاه:

پزشک تنظیمات لیزر را بر اساس نوع پوست و رنگ موی شما تنظیم می‌کند چرا که اگر متناسب با نوع پوست و رنگ موی شما تنظیم نشده باشد ممکن است باعث سوختگی پوست و عارضه شود.

پس از نکات ذکر شده احتمال دارد این سئوال برای شما ایجاد شود که تعداد جلسات مورد نیاز برای درمان با لیزر تماسی به چه صورت است؟ به چه عواملی بستگی دارد و چند جلسه به طول می‌انجامد؟

در واقع باید گفته شود که تعداد جلسات مورد نیاز برای درمان با لیزر تماسی به عواملی چون نوع پوست، رنگ مو، ضخامت مو و ناحیه تحت درمان وابسته است.معمولاً بین 4 تا 8 جلسه لیزر تماسی با فاصله 4 تا 6 هفته بین جلسات برای رسیدن به نتایج مطلوب مورد نیاز است. و از محبوب ترین لیزرهای بدون درد است.

نکاتی پس از درمان با دستگاه لیزر تماسی:

  • از قرار گرفتن در معرض نور خورشید در ناحیه تحت درمان به مدت چند هفته خودداری کنید.

از کرم ضد آفتاب با SPF 30 در ناحیه تحت درمان استفاده کنید.

  • از خاراندن یا دستکاری ناحیه تحت درمان خودداری کنید.
  • در صورت مشاهده هر گونه عوارض جانبی شدید، با پزشک خود تماس بگیرید.

لیزرهای تابشی و رفع موی زائد:

مزایای استفاده از لیزرهای تابشی:

لیزرهای تابشی نیز مانند لیزرهای تماسی از دقت، ایمنی و اثر بخشی بالایی برخوردار هستند همچنین لیزرهای تابشی دارای سری یکبار مصرف هستند که به صورت کاملاً بهداشتی برای هر مراجع مختص به خود مراجع استفاده می‌شود و تماسی با سطح پوست برقرار نمی‌شود.

همچنین نتایج با دستگاه لیزر تابشی نتایج بسیار خوب و ماندگاری هستند.دستگاه لیزر تابشی اکثرا برای تایپ‌های پوستی روشن تا متوسط استفاده می‌شود.

دستگاه لیزرهای موهای زائد تابشی می‌توانند به طور قابل توجهی زمان لازم برای اصلاح، اپیلاسیون و سایر روش‌های رفع موهای زائد را کاهش دهند.اگر به دنبال روشی ایمن، موثر و ماندگار برای رفع موهای زائد هستید، لیزر رفع موی زائد تابشی گزینه مناسبی برای شما است. مراحل انجام درمان لیزر تابشی با تماسی تفاوتی ندارد.

معایب لیزرهای تابشی :

هزینه:

  •  لیزرهای تابشی می‌توانند گران باشند.
  • عوارض جانبی:
  •  لیزرهای تابشی می‌توانند عوارض جانبی خفیفی مانند قرمزی، تورم و سوزش ایجاد کنند.
  • این عوارض کوتاه مدت است و طی چند روز از بین می‌رود.

تفاوت نوع کاربری دستگاه لیزر تماسی و غیر تماسی:

 اولین و بازر ترین تفاوت لیزر تماسی و غیر تماسی در کابری آنهاست.که به صورت شاتی در دستگاه‌های غیر تماسی یا تابشی قرار دارند و به صورت رولی در دستگاه‌های تماسی هستند.

در دستگاه‌های تماسی قبل از آغاز درمان از ژل استفاده می‌شود نکته ای که در دستگاه تابشی وجود ندارد و بدون اعمال ژل روند حذف مو انجام می‌شود. این دستگاه‌ها همچنین از نظر قطعات با هم متفاوت هستند.

دستگاه‌های تابشی و تماسی همچنین از نظر طول موج با یکدیگر متفاوت هستند. یکی دیگر از تفاوت‌های این دو دستگاه از نظر قیمت آنهاست که دستگاه تابشی به دلیل حالت شخصی سازی شده ای که دارد نسبت به دستگاه تماسی از قیمت بیشتری برخوردار است.

سخن پایانی

اگر قصد دارید برای مرکز زیبایی و یا مرکز لیزر خود دستگاه لیزر خریداری کنید و دو دستگاه تماسی و تابشی هر دو دستگاه‌های بسیار خوبی هستند اما شما باید با توجه به نیاز مراجعین خود و میزان بودجه که شما برای دستگاه در نظر دارید بسنجید که کدام دستگاه برای شما انتخاب بهتری خواهد بود.

همچنین شرکت تجهیزات پزشکی پرمون مد مفتخر است که تمامی دستگاه‌های مورد نظر شما عزیزان را با شرایط خرید به صورت نقد و اقساط و همچنین ارائه خدمات پس از فروش به شما عزیزان عرضه کند. جهت استعلام قیمت دستگاه و همچنین دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید.

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

 

تازه ترین مطالب

 

اطلاعات این دستگاه را به اشتراک بگذارید :