همانطور که مستحضر هستید دستگاه لیزر تیتانیوم یکی از قدرتمندترین و بروزترین دستگاههای لیزر رفع مو زائد جهان بشمار میرود و دارای تنظیمات و سنسورهای فوق پیشرفته از جمله سنسور فلومتر برای اعلان هشدار کاهش سطح آب و یا گرفتگی لولههای ، ترمومتر دیجیتال برای اعلان هشدار افزایش دمای آب می باشد.
برای نگهداری از دستگاه لیزر تیتانیوم رعایت نکات زیر الزامی بوده و به افزایش طول عمر دستگاه و کاهش ریسک اسیب به آن کمک شایانی میکند:
1.از استابلایزر برای اتصال دستگاه به برق شهر استفاده نمایید.
نوسانات ولتاژی خصوصا در فصل گرما و تابستان منجر به آسیب به مدارات الکترونیکی دستگاه شده که بطور بدیهی شامل گارارنتی نشده و منجر به ایراد خسارات مالی به دستگاه میشود. استفاده از استابلایزر مناسب با توان خروجی دستگاه این اطمینان را میدهد که نوسانات برقی به دستگاه آسیب وارد نکند. تفاوت دستگاه لیزر تماسی و غیرتماسی در این مرحله مشخص میشود.
2. تعویض و بررسی آب مقطر دستگاه:
دستگاه لیزر تیتانیوم دارای سیستم کولینگ دوگانه آب و TEC می باشد. این سیستم کولینگ نیازمند چهار الی پنج لیتر آب مقطر دیونیزه ( دوبار تقطیر) میباشد. پس از پر کردن مخزن دستگاه، هفته ای یکبار سطح آب مقطر موجود در دستگاه را بررسی کنید و ماهی یکبار آب مقطر داخل دستگاه را به طور کامل تعویض نمایید.
3. مراقبت از هندپیس دستگاه:
هندپیس دستگاه لیزر تیتانیوم از مهمترین و کلیدی ترین بخش های دستگاه لیزر موهای زائد تماسی میباشد فلذا مراقبت از این قطعه کلیدی و گرانقیمت ضروری میباشد. در هنگام کار با دستگاه توجه داشته باشید تا هندپیس دستگاه روی زمین نیفتد (حتما بند مخصوص متصل به هندپیس را دور دست خود بپیچید) و یا بر روی پیرسینگ و سایر قطعات فلزی شات زده نشود.
کسب اطلاعات بیشتر از دستگاه لیزر تیتانیوم
4.نظافت دستگاه:
برای تمیز کردن سری هندپیس ، صفحه نمایشگر و بدنه دستگاه از یک دستمال نخی بسیار نرم و یا پنبهای استفاده شود. برای نظافت دستگاه از اسپری مستقیم الکل بر روی دستگاه خودداری کنید. قبل از تمیز کردن دستگاه، حتما آنرا در وضعیت خاموش قرار دهید.
5.فضای مناسب برای کار و نگهداری از دستگاه:
برای کار با دستگاه آن را در محیطی به دور از گرد و خاک، نور مستقیم آفتاب و مناطقی با ریسک بالای آسیب فیزیکی( مانند کنار درب، در مسیر حرکت و مکانهای پر رفت و آمد) قرار دهید همچنین دستگاه را در محیط بسته و بدون جریان هوا قرار ندهید. استفاده از کولر گازی در فصل تابستان الزامی میباشد.
از قرار دادن دستگاه درکنار سایر دستگاه ها و تجهیزات روشن حتی المکان خودداری کنید. در غیر اینصورت حداقل فاصله با سایر دستگاههای روشن موجود در کلینیک 2 متر باشد.
فن های اصلی دستگاه در قسمت پشتی قرار دارد بنابراین پشت دستگاه را به دیوار و یا سایر دستگاه ها نچسبانید.
6. جابجایی دستگاه:
برای جابجایی دستگاه در یک واحد و طبقه، کافیست دستگاه را از برق جدا کرده ، کایبل پاور و پدال را از دستگاه جدا کنید و با احتیاط دستگاه را جا به جا کنید.
برای جابجایی دستگاه بین طبقات و یا تغییر لوکیشن محل کار، کابل پاور،پدال و هندپیس از دستگاه جدا شوند، آب مقطر داخل دستگاه به طور کامل تخلیه شود و حتما از باکس مخصوص بسته بندی که دستگاه برای اولین بار از آن خارج شد استفاده نمایید.( در صورت امکان با تکنسین فنی شرکت پرمون مد جهت انجام این نوع جابجایی تماس بگیرید.
2 پاسخ
سلام. ببخشید چرا سر هندپیس دستگاه تیتانیوم برفک و یخ میزنه؟
چون کولینگش روشنه.باید بیاد رو صفر وقتی استفاده نمیشه